top of page
  • Foto van schrijverMax Steg

FRISCON: Voordeel door datagedreven werken.

Na een periode van voorbereiding zijn wij, Max en Zhenja, trots om aan te mogen kondigen van start te gaan met FRISCON. Onze passie voor data en datagedreven werken zetten wij in om bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardevolle inzichten te creëren met dashboards, datawarehouses te bouwen, datagedreven marketing op te zetten en bedrijven te begeleiden richting een datagedreven werkwijze.


We helpen bedrijven die over willen stappen naar een datagedreven werkwijze. We adviseren ze hierbij, ontwikkelen datastrategieën, creëren inzichten en ondersteunen bij de implementatie van geautomatiseerde processen. Ook leren we organisaties te denken vanuit data en hoe ze data zelfstandig kunnen inzetten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren middels onze workshop 'Datastrategie in een dag'.


Datagedreven werken op de juiste manier implementeren zorgt voor onder andere meer productiviteit, efficiëntie, conversies en klant- en medewerkerstevredenheid. Ook klaar om aan de slag te gaan met datagedreven werken? We drinken graag een bak koffie met je! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page