top of page
  • Foto van schrijverZhenja Gnezdilov

Nieuwe samenwerking: JustInFlex en FRISCON!

Nieuwe samenwerking: aan de slag om met datagedreven werken voordeel te behalen in de zorgdetachering!

JustInFlex is een uitzendbureau uit Groningen dat zich richt op de zorgsector en gespecialiseerd is in het matchen van zorgprofessionals met zorgorganisaties, voornamelijk in het noorden van Nederland.

Met vele opdrachtgevers en meer dan 120 inzetbare medewerkers lost JustInFlex wekelijks vele personeelstekorten op. Data kan daarbij veel betekenen voor de proces- en besluitvorming van JustInFlex. JustInFlex ziet het gelukkig ook in en wil een stap verder gaan met datagedreven werken.

Samen gaan we dit realiseren en FRISCON zal JustInFlex hierbij helpen door het bouwen van een datawarehouse en meerdere dashboards.

Enerzijds zal JustInFlex instaat zijn om meer inzicht te krijgen in haar bedrijfsprocessen, om deze vervolgens te kunnen optimaliseren. De focus ligt hierbij op omzet- en kostenbeheer en uren- en capaciteitsmanagement.

Anderzijds kan JustInFlex hiermee heel concreet haar meerwaarde duidelijk maken aan haar opdrachtgevers: voor hoeveel diensten zijn zij de reddende engel voor haar opdrachtgevers?

Justin Veenstra bedankt voor je enthousiasme en wij kijken er naar uit om samen aan dit mooie project te gaan werken!

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page